Komazec prešao u Haugesund

Srpski fudbaler Nikola Komazec karijeru će nastaviti u norveškom Haugesundu, sa kojim je potpisao ugovor na dve i po godine.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.07.2014.

11:39

Default images

Centarfor je nedavno sporazumno prekinuo saradnju sa južnokorejskim Busanom, gde nije bio zadovoljan statusom i ukazanom šansom.

26-godišnji Komazec je prošlu sezonu započeo u Sarajevu, u kojem je imao sjajnu golgetersku seriju, da bi u zimskom prelaznom roku prešao u Busan.

Komazec je sa deset golova bio najefikasniji srpski igrač protekle jeseni u konkurenciji fudbalera koji igraju u prvim ligama. Iako je BiH napustio u decembru prošle godine, Komazec je do kraja šampionata ostao četvrti strelac lige. Na 19 utakmica u dresu Sarajeva postigao je 14 golova.

Pre Komazeca napad Haugesunda predvodio je još jedan srpski centarfor, sada član Augzburga Nikola Đurđić, koji je u Norveškoj doživeo punu afirmaciju, a kasnije se dokazao u švedskom Helsingborgu i nemačkom Grojter Firtu. Trenutno u norveškom prvoligašu igra još jedan Srbin 25-godišnji defanzivac iz Šapca Dušan Cvetinović.

Komazec je karijeru započeo u kulskom Hajduku, potom je igrao za Petrolul, Maribor, Suphanburi, Sarajevo i Busan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: