Hames: Želim da Falkao dođe u Real

Novi fudbaler Reala Hames Rodriges rekao je da bi voleo u madridski klub dođe njegov sunarodnik i bivši saigrač iz Monaka Radamel Falkao.

Izvor: JT

Četvrtak, 31.07.2014.

10:59

Default images

Napadač Monaka nalazi se na meti šampiona Evrope, a Rodriges se nada da će ponovo sarađivati, pošto su zajedno igrali za Porto i ‘kneževe’.

Uveren sam da Falkao može da bude uspešan u Realu. Ne znam da li će doći, pošto ne odlučujem ja o tome, ali voleo bih da nam se pridruži jer je kvalitetan napadač i rođeni pobednik. Igrao sam sa njim četiri godine i nadam se da ćemo ponovo biti saigrači. Falkao ima pobednički mentalitet, a to je potrebno Realu”, rekao je Rodriges za španski list “As”.

Rodriges je prešao u Real iz Monaka u transferu vrednom 80 miliona evra, a sa novim klubom potpisao je šestogodišnji ugovor.

Želim prvo da obezbedim mesto u startnoj postavi. Ekipa je uigrana i dugo na okupu, zbog čega moram da imam strpljenja. Želim da osvajam titule i jedva čekam da zaigram. Srećan sam jer mi se ispunio san”, zaključio je Rodriges.

Rodriges je sa šest golova bio najbolji strelac Svetskog prvenstva u Brazilu, a za reprezentaciju Kolumbije odigrao je 27 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: