Vidić: Van Gal je pravi za Junajted

Fudbaler Intera Nemanja Vidić rekao uveren je da novi menadžer Mančester junajteda Luj van Gal može doneti korist njegovom bivšem klubu.

Izvor: SV

Sreda, 30.07.2014.

20:34

Default images

Vidić je ovog leta napustio klub sa kojim je osvojio 15 trofeja za osam godina, ali je poslednja bila neuspešna, ekipa je sezonu završila na sedmom mestu Premijer lige.

"Van Gal ima dosta iskustva, trenirao je veliki broj klubova u različitim ligama i pokazao je mnogo puta da zna šta radi. Verujem da može da uradi dobar posao. I igrači to misle", rekao je Vidić.

Mančester i Inter su prošle noći odigrali prijateljsku utakmicu u SAD, a trijumfovao je Junajted, posle penala.

"Bio sam u svlačionici Junjateda posle meča i svi su bili pozitivni i zadovoljni svim što se dešava u ovom trenutku. To je dobar znak. Drago mi je da što to vidim", zaključio je Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: