Huligani prekinuli meč u Kijevu

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Dnjipro i Kopenhagena na kratko je prekinuta zbog upada huligana na teren.

Izvor: SV

Sreda, 30.07.2014.

19:31

Default images

Navijačka grupa ukrajinske ekipe uletela je na atletsku stazu, ali je brzom intervencijom redara vraćena na deo tribina na kom se prethodno nalazila.

Pedesetak navijača sa šalovima preko lica napravili su problem po završetku prvog poluvremena, a početak drugog je kasnio odlukom glavnog sudije, koji nije dozvolio početak dok se ne sredi stanje na tribinama.

Utakmica se igra u Kijevu, a navijači Dnjipra, kao uostalom i sve organizovane navijačke grupe ukrajinskih klubova zalažu se za novoustanovljeni, antiruski režim, a takođe imaju velike zasluge u tome što je Dnjipropetrovsk, do tada gotovo poptuno ruski orijentisan grad, prešao na drugu stranu.

Iz tabora danskog tima stigle su informacije da su njihovi navijači konstantno bili gađani raznim predmentima tokom prvog poluvremena, ali u njihovim redovima nije bilo povređenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: