Miranda: Ne plašimo se nikoga

Fudbaler Atletiko Madrida Žoao Miranda veruje da će njegov klub biti jak i naredne sezone i istakao da se on i njegovi saigrači ne plaše nijednog protivnika.

Izvor: SV

Sreda, 30.07.2014.

23:28

Default images

"Mi se ne plašimo nikoga i verujem da ćemo ponovo biti veoma jaki... Prošla sezona je bila odlična, biće nam teško da sve to ponovimo, ali borićemo se kako bismo ponovo imali savršenu godinu", rekao je Miranda.

Atletiko Madrid je prošle sezone osvojio titulu u španskom šampionatu, prvu od 1996. godine, a igrao je i finale Lige šampiona gde je poražen od Reala.

Defanzivac je u redovima “Jorgandžija“ od 2011. godine, kada je stigao iz Sao Paula, a za njega je ovog leta veliko interesovanje pokazala ekipa Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: