Livorno postaje filijala Monaka

Donedavno učesnik Serije A, italijanski Livorno sklopio je dogovor o partnerstvu sa Monakom, od koga će dobiti tri fudbalera.

Izvor: SV

Sreda, 30.07.2014.

17:20

Default images

Predsednik kluba koji je prošlu sezonu u elitnom rangu takmičenja završio na poslednjoj poziciji Aldo Spineli potvrdio je uspostavljanje saradnje.

“Potpisali smo ugovor o saradnji sa Monakom, a po njegovim odredbama, uskoro bi Monako trebalo da nam pošalje tri fudbalera, jedan će sigurno biti centralni defanzivac, a razgovaramo i o jednom napadaču“, istakao je Spineli.

Čelnik ekipe koja će se takmičiti u Seriji B nije naveo o kojim fudbalerima se radi, a u obzir bi došli mladi španac Borha Lopes, koji se oporavlja od povrede kolena ili veteran Andrea Rađi, što se tiče defanzivaca.

Ipak, u napadu je situacija nešto otvorenija, u Italiju bi mogli da se presele 18-godišnji Francuz Antoni Martial i dve godine stariji Italijan Gaetano Monačelo, koji se nedavno vratio sa pozajmice iz Ergotelisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: