Valbuena se ipak seli u Moskvu

Francuski internacionalac i dosadašnji igrac Marselja Matje Valbuena ipak će se pridružiti moskovskom Dinamu sledeće sezone, prenele su svetske agencije.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 30.07.2014.

15:07

Default images

Francuski "L'Ekip" je preneo da će 29-godišnji Valbuena potpisati trogodišnji ugovor uz godišnju zaradu od deset miliona evra.

Valbuena je poslednjih deset dana dva puta menjao mišljenje u vezi prelaska u redove Moskovljana, pošto je prvo rekao "da", da bi posle par dana odbio ponudu Rusa i konačno u sredu definitivno pristao da pojača Dinamo.

Valbuena je za Francusku igrao na 38 utakmica, ukljucujući četiri na poslednjem Mundijalu u Brazlu, kada su "trikolori" u četvrtfinalu izgubili od Nemačke sa 1:0.

Valbuena se 2006. pridružio Marselju i pomogao tom timu da osvoji titulu šampiona Francuske.

Dinamo je prošle sezone bio četvrti u prvenstvu Rusije i sastaće se u četvrtak u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa izraelskim Hapoel Kirijat Šmonom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: