Vidić odoleo svojima – do penala

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su ekipu Intera iz Milana, u okviru grupe A Internacionalnog Kupa šampiona, tek posle penala – 5:3 (0:0).

Izvor:

Sreda, 30.07.2014.

09:50

Default images

Meč u Vašingtonu bio je poseban za Nemanju Vidića, koji je posle osam i po godina provedenih na Old Trafordu prvi put zaigrao protiv svojih 'Crvenih đavola'.

U regularnom toku meča nije bilo golova, a ni previse fudbala. Najbolju priliku za tim iz Milana imao je upravo Vidić, pošto je dva puta zapretio posle kornera, dok je s druge stane opasan bio Vejn Runi sa distance.

Najbolju priliku na meču propustio je Fil Džons sredinom prvog dela igre, kada je pokušao glavom kod druge stative, ali je Samir Handanovič odlično intervenisao. Nemanja Vidić proveo je na terenu 70 minuta, pre nego što ga je zamenio Marko Andreoli, dok je Zdravko Kuzmanović ustupio svoje mesto Safiru Taideru u 61. minutu.



Pošto su se napadači ispromašivali, a golmani istakli, pristupilo se izvođenju jedanesteraca. Ešli Jang, Havijer Ernandes, Tom Kleverli, Šinđi Kagava i Daren Flečer su bili sigurni sa tačke, dok je promašaj Andreaolija koštao ekipu iz Milana poraza.



Posle dva odigrana kola, prvi je i dalje Mančester Junajted sa petbodova, dok ekipa Nemanje Vidića ima tri boda, isto koliko i drugoplasirana Roma, i nalazi se na trećem mestu. U drugom meču grupe, Real je poražen od Rome golom Frančeska Totija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: