Neš: Sledi mi poslednja sezona

Plejmejker Los Anđeles Lejkersa Stiv Neš najavio je da će završiti igračku karijeru na kraju sledeće sezone.

Izvor: SV

Utorak, 29.07.2014.

23:27

Default images

Kanađanin ima 40 godina, a veliki deo prošle takmičarske godine propustio je zbog povrede, pa je nastupio na svega 15 mečeva.

“Mislim da je ovo poslednja sezona za mene. Ipak, i dalje volim da igram, volim da treniram i trudim se da napredujem, ali nadam se da ću provesti još mnogo narednih godina života bez košarke. Svakako, uživaću u sledećoj sezoni“, rekao je Neš.

Dvostruki MVP NBA lige karijeru je počeo u Finiks Sansima, koji su ga draftovali 1996. godine kao 15. pika.

Posle dve sezone u Arizoni preselio se u Dalas, gde je sa Dirkom Novickim i Majklom Finlijem činio veliku trojku, da bi se 2004. godine vratio u Sanse.

U želji da stigne do titule šampiona 2012. je prešao u Los Anđeles Lejkerse, međutim do toga nije uspeo, a odigrao je svega dve utakmice u plej-ofu u dresu ekipe iz Kalifornije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: