Lalatović: Rezultat nije bitan

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da rezultat na pripremnoj utakmici protiv Hanovera nije bio u prvom planu i da je zadovoljan prikazanom igrom.

Izvor: SV

Utorak, 29.07.2014.

22:10

Default images

"Kada sve saberem i oduzmem, s obzirom da treniramo četiri nedelje, da smo 22, 23 dana van kuće i da smo odigrali ovoliki broj utakmica - mogu da budem zadovoljan većim delom meča", rekao je Lalatović.

Crvena zvezda poražena je u Sloveniji od nemačkog prvoligaša Hanovera sa 2:3, iako je imala dva gola prednosti.

"Jedino ne mogu biti zadovoljan samo kako smo odreagovali posle prvog primljenog gola i na koji način smo primili sva tri gola - posle individualnih grešaka igrača. Srećan što smo pokazali kvalitet i što imamo realizaciju", istakao je Lalatović.

Šef stručnog štaba rekao je da su igrači bili umorni, kao i da je priželjkivao da budu poraženi u jednom pripremnom meču.

"Pravili smo greške, ali opravdavam ih, jer su umorni. Iskren da budem, navijao sam da izgubimo jednu utakmicu na pripremama, jer to znači da ćemo bolje igrati u prvenstvu. Dobro smo odradili pripreme", naveo je Lalatović.

Fudbaleri Crvene zvezde vratiće se u sredu u Beograd sa drugog dela priprema u Sloveniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: