Kolarov i Jovetić: Nećemo u Italiju

Srpski i crnogorski reprezentativci Aleksandar Kolarov i Stevan Jovetić još jednom su potvrdili da ne žele da se vrate u italijansku Seriju A.

Izvor: SV

Utorak, 29.07.2014.

17:37

Default images

Dvojac fudbalera Mančester Sitija je proteklih meseci dovođen u vezu sa velikim brojem klubova iz Kalča, međutim odlučili su da ostanu u Engleskoj.

“Produžio sam ugovor, ostajem ovde U prošlosti sam povezivan sa Romom, Interom i Juventusom, a bio sam na korak od prelaska u potpuno drugi klub. Kako do dogovora nije došlo, nisam imao dilemu oko ostanka“, rekao je Kolarov.

Sa Jovetićem su, međutim, stvari bile malo drugačije, prošlog leta je za 22 miliona funti stigao iz Fiorentine, ali je zabeležio svega 18 nastupa, kako zbog povreda, tako i zbog konkurencije u vidu Serhija Aguera, Alvara Negreda i Edina Džeka.

“Lepo mi je ovde, vidim se u budućnosti u Sitiju... Osećam da ima mesta za mene, ostajem ovde, iako su me mnogi prijatelji iz Italije zvali, želim da se dokažem u Engleskoj“, istakao je Jovetić.

Šampion engleske nije previše kupovao u letnjem prelaznom roku, bar ne na pozicijama koje pokrivaju dvojica fudbalera koji su nekada nastupali u srpskom šampionatu.

Stigli su Fernando Reges, defanzivni vezista, Vili Kabaljero golman, te Bakari Sanja, bivši desni bek Arsenala. Sa druge strane, ekišu su napustili Džolion Leskot, Garet Beri i Kostel Pantilimon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: