JAG: Predstavljeni Savković i Adu

Fudbalski klub Jagodina dobio je dva pojačanja – Fredija Adua i Mileta Savkovića, koja će igrati na mestu veznih igrača, saopšteno je iz kluba.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 29.07.2014.

14:52

Default images

Na konferenciji za novinare održanoj povodom potpisivanja ugovora sa tim igračima rečeno je da je Adu ugovor sa Jagodinom potpisao na godinu i po dana, a Savković na tri godine.

Fredi Adu (25) rođen je u Gani, a sa 14 godina debitovao je za prvi tim američkog Di Si Junajteda, a dve godine kasnije i za selekciju Sjedinjenih Američkih Država.

Sa 17 godina stiže u redove Benfike, odakle je bio pozajmljen francuskom Monaku i, kasnije, solunskom Arisu. Poslednju sezonu odigrao je u brazilskoj Baiji.

"Igrao sam za različite timove, neki su bili dobri, neki loši. Učiniću sve što treba da ovaj tim bude dobar, jer sam veoma uzbuđen zbog novog poglavlja u mojoj karijeri", kazao je Adu.

On je rekao da mu se Jagodina veoma dopada, da su svi dobri prema njemu i da su prvi utisci o timu, treneru i stručnom štabu odlični.

Mile Savković (22) je u Jagodinu došao iz ekipe BSK Borča.

"U Borči sam od svoje četrnaeste godine, punih sedam i po godina, a ovde sam došao da bih napredovao i kasnije otišao dalje. Potrudiću se da pomognem i sebi i ovom timu koliko god budem mogao", rekao je Savković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: