Vidić: U Interu zbog Dekija

Srpski fudbaler Nemanja Vidić priznao je da je Dejan Stanković imao ključnu ulogu u njegovom prelasku iz Mančester Junajteda u Inter.

Izvor: JT

Utorak, 29.07.2014.

12:44

Default images

Vidić je ovog leta pojačao ‘nerazure’ posle osam godina provedenih na “Old Trafordu”, a u utorak ga u Vašingtonu očekuje susret sa bivšim klubom.

Deki je bio u Interu deset godina i uvek je govorio lepe stvari o klubu, ljudima koji rade u njemu i navijačima. Sve što mi je rekao je bilo pozitivno i on je jedan od razloga zašto sam izabrao Inter i polako shvatam šta je hteo da kaže”, rekao je Vidić.

Na pitanje o taktici, Vidić je rekao:

Još moram da se naviknem na odbranu u kopjoj su tri igrača. Nije da mi to ne odgovori, ali ovo su tek prijateljske utakmice, videćemo kako će se sve odvijati. Onda, ako budem fizički spreman, sve će biti lakše na terenu”.

Poslednjih dana spekulisalo se da bi za Vidićem u Inter mogao da stigne Havijer Ernandes.

Čičarito je sjajan igrač. Igrao sam sa njim nekoliko godina, bio je bitan igrač za nas u Junajtedu, postigao je veliki broj važnih golova, posebno kada je Aleks Ferguson bio menadžer. On je veliki profesionalac, verujem da sportski direktor Pjero Auzilio zna svoj posao i verujem da bi nam on bio od velike pomoći”, naglasio je Vidić.

Vidić se posebno osvrnuo na to da je bio poznat kao grublji igrač u odbrani.

Imao sam takvu reputaciju u Engleskoj, ali ne smatram da se moja igra zasnivala na fizičkoj snazi. Ako ljudi to vide na takav način, ili ne, meni ne smeta”, istakao je Vidić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: