Lacio sve jači, stigao De Fraj

Rimski Lacio potvrdio je dolazak reprezentativca Holandije Stefana de Fraja iz Fejenorda, kome će pripasti devet miliona evra.

Izvor:

Utorak, 29.07.2014.

09:19

Default images

Dvadesetdvogodišnji defanzivac počeo je svih sedam mečeva 'Oranje' na Mundijalu u Brazilu i bio jedno od otkrovenja turnira.

"Stefan De Fraj je sleteo na aerodrome Fiumicino u ponedeljak uveče i tokom jutra ga očekuju lekarski pregledi", rekao je direktor komunikacija Rimljana Stefano de Martino.

Pošto je gradski rival Roma prva stigla do potpisa visokog Davida Astorija, čelnici 'plavo-belih' okrenuli su se, prema njihovom mišljenju, najboljem defanzivcu na Svetskom prvenstvu.

"Želimo sa radošću da saopštimo da će najbolji defanzivac Svetskog prvenstva u Brazilu postati novi igrač našeg tima", dodaje se u sopštenju.

Pre Holanđanina, za koga je navodno bio zainteresovan i Mančester Junajted, na Olimpiko su stigli srpski reprezentativci Dušan Basta i Filip Đorđević, kao i vezista Matija Parolo iz Parme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: