Matje: Teško je zameniti Pujola

Odlazak u penziju Karlesa Pujola naveo je Barselonu da se upusti u potragu za zamenom, a mimo svih očekivanja u klub je stigao Žeremi Matje.

Izvor: SV

Ponedeljak, 28.07.2014.

23:07

Default images

Doskorašnji fudbaler Valensije je u transferu vrednom 20 miliona evra stigao na Kamp Nou, iako je u prethodni klub stigao kao slobodan igrač.

“Teško je doći u tim koji je napustio igrač kalibra Karlesa Pujola, ali dokazaću da je Barselona učinila dobar potez time što me je dovela u tim. Daću sve od sebe i nadam se da će sve dobro proći“, rekao je Matje.

Pored nekadašnjeg mladog reprezentativca Francuske, za mesto u poslednjoj liniji odbrane konkurisaće Đerar Pike, Havijer Masćerano i Mark Bartra.

Ove godine mi daju smirenost i iskustvo u razgovorima sa medijima i prihvatanju atmosfere velikog tima. Spreman sam za sve vrste pritisaka i zahteva. Neće biti problema sa mojim pronalaženjem u timu, siguran sam da ću veliku pomoć imati u Đordiju Albi“, zaključio je Matje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: