Goal: Ronaldo je najbolji

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo, dobitnik je nagrade za najboljeg igrača prošle sezone u izboru fudbalskog portala Goal.com.

Izvor: SV

Ponedeljak, 28.07.2014.

22:21

Default images

Portugalcu je treći put pripalo to priznanje, nakon što je s Realom osvojio Ligu šampiona, titulu u španskoj Primeri i trofej Kupa kralja, a postigao je čak 51 gol u svim takmičenjima za klub i nacionalnu reprezentaciju Portugalije.

"Velika mi je čast što sam proglašen za najboljeg igrača, iskreno zahvaljujem na nagradi. Takođe sam zahvalan i navijačima na podršci", rekao je Ronaldo prilikom uručenja nagrade u Los Anđelesu, gde se nalazi na pripremama sa ekipom Reala.

Drugo i treće mesto u izboru zauzeli su Holanđanin Arjen Roben (Bajern Minhen) i prošlogodišnji dobitnik, Argentinac Lionel Mesi (Barselona).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: