Avramovski i Lazić jači od Krška

Kombinovani sastav Crvene zvezde pobedio je ekipu Krška rezultatom 2:0 u pretposlednjoj utakmici priprema za narednu sezonu.

Izvor: SV

Ponedeljak, 28.07.2014.

18:15

Default images

Trener Nenad Lalatović pružio je priliku igračima koji nisu imali mnogo šansi da se dokažu, kao i pojačanjima Danijelu Avramovskom i Milošu Bosančiću.

Upravo je makedonski fudbaler postigao prvi gol, iz slobodnog udarca u sedmom minutu meča, a konačan rezultat postavio je defanzivac Darko Lazić u 72. minutu.

Za Zvezdu su utakmicu počeli Trkulja, P. Đorđević, S. Đorđević, Lazić, Stojanović, Avramovski, Bosančić, Gogić, Karaklajić, Onjilo i Despotović, a već u trećem minutu Karaklajić je imao veliku priliku, posle nekoliko razmenjenih pasova sa Bosančićem šutirao je pored gola.

Prvenac na debiju postigao je Danijel Avramovski, u sedmom minutu je izveo slobodan udarac sa desne strane, blizu aut linije, lopta je dobila veliku rotaciju i završila u samom uglu gola.

Potom su šanse imali Onjilo i Despotović, ali nije bilo promene rezultata. Tandem napadača je imao još nekoliko prilika do kraja poluvremena, ali je golman Krška Zalokar bio nesavladiv.

Trener Lalatović je drugo poluvreme počeo sa golmanom Manojlovićem, a ubrzo potom na terenu se našao i Nemanja Ahčin, umesto umornog Bosančića.

Štefanac sa jedne, odnosno Lazić sa druge strane probali su udarcem glavom, međutim nisu bili precizni, a potom je Despotović zakasnio za centaršut Živkovića.

Posle određenog perioda igre između dva šesnaesterca, Lazić je postigao drugi gol za Zvezdu, posle kornera je prihvatio loptu u kaznenom prostoru i snažnim udarcem je zakucao pod prečku.

Poslednju pripremnu utakmicu pred početak Jelen Superlige fudbaleri Zvezde će odigrati protiv Hanovera, u utorak od 18.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: