Šapić i Gak o novcu posle zlata

Po osvajanju novog zlata na Evropskom prvenstvu, vaterpolo reprezentativci su najavili da bi država trebalo da reaguje.

Izvor: SV

Ponedeljak, 28.07.2014.

16:52

Default images

Ipak, osim čestitke njihovog nekadašnjeg saigrača i sadašnjeg ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, za sada nije bilo reakcije nadležnih.

Bivši reprezentativci, a sadašnji visoki funkcioneri pozicionih i opozicionih političkih stranaka Slavko Gak i Aleksandar Šapić dali su za B92 svoje viđenje aktuelnih događaja.

Mislim da su uslovi koje imamo dobri i korektni i da u odnosu na druge, vaterpolo savez dobija srazmerno novca koliko mu sleduje. Upravni odbor vaterpolo saveza će biti u problemu da obezbedi sredstva jer su ona obećana očigledno preko mogućnosti saveza u datom momentu. Ja im zaista želim mnogo sreće jer igračima treba isplatiti ono što je obećano, pre ili kasnije“, rekao je Šapić.

Za razliku od svog nekadašnjeg saigrača, Gak ima nešto optimističnije gledište na situaciju.

Imamo mnogo problema, imali smo jednu od najjačih liga, Crvena zvezda, Partizan i Radnički iz Kragujevac, sada će i to biti slabije nego prethodnih godina, finansijska situacija u zemlji je takva. Prilagodićemo se i nastaviti da mlade igrače edukujemo i vaspitavamo u duhu u kom smo i mi vaspitavani“, naveo je Gak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: