Karadžić želi nov mandat u FSS!

Aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je da će se kandidovati za predsednika i na sledećim izborima!

Izvor: AK

Ponedeljak, 28.07.2014.

13:35

Default images

Karadžić je na predstavljanju Dika Advokata za selektora rekao da mu je ponudio četvorogodišnji ugovor, zbog čega namerava da se opet kandiduje za predsednika FSS.

On je od 2008. na čelu FSS, u međuvremenu je Srbija igrala samo na Svetskom prvenstvu 2010, a često je bio meta nezadovoljnih navijača, ali i čelnika klubova zbog stanja u našem klupskom fudbalu.

Zbog toga je pre nekoliko meseci najavio odlazak na isteku tekućeg mandata, a sada je prvi put priznao da će se kandidovati za sledeći.

Karadžić je prilikom promocije Holanđanina za novog selektora istakao da Advokat predstavlja potrebno iskustvo koje je FSS tražio.

Advokat je naglasio da je došao zbog kvaliteta tima, a ne zbog novca, te naglasio da će najvažnije biti da igrači daju maksimum, te da oni koje nemaju želju da igraju za reprezentaciju, neće imati mesto u timu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

195 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: