SAD: Lav out, Milsap in

Nove izmene dogodile su se u sastavu tima SAD za Mundobasket, Kevin Lav se povukao iz selekcije, a zamenio ga je Pol Milsap.

Izvor: AK

Ponedeljak, 28.07.2014.

12:20

Default images

Lav je odlučio da propusti SP u Španiji jer mu pažnju odvlače pregovori u vezi sa trejdom iz Minesota Timbervulvsa.

Njegovo mesto u reketu zauzeće krilni centar Atlanta Hoksa Milsap, koji je prošle sezone prosečno beležio 17,9 poena uz 8,5 skokova i 3,1 asistencije po meču.

S obzirom da bi situacija u vezi sa Lavom mogla da potraje još nekoliko nedelja, pa su igrač i tim SAD odlučili da je najbolje da odustane, kako cela priča ne bi okružila i nacionalni tim koji u nedelju u Las Vegasu počinje pripreme.

Prošle nedelje od Mundobasketa odustao je još jedan važan deo centarske linije Blejk Grifin, koji želi da se što bolje spremi za predstojeću NBA sezonu, dok je ranije odustao LaMarkus Oldridž.

Pored Milsapa, selektor Majk Kšiševski u reketu može da računa još na DeMarkusa Kazinsa, Entonija Dejvisa, Andrea Dramonda i Keneta Farida.

"Uzbuđen sam što sam deo tim SAD. Radujem se treninzima sa i igri protiv nekih od najboljih igrača iz NBA lige i predstavljanju svoje zemlje u Španiji", rekao je Milsap.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: