Pantić: Kao da mi se svet srušio

Mladi fudbaler Partizana Danilo Pantić teško je pogođen povredom zbog koje će propustiti završnicu U19 EP i start sezone Partizana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.07.2014.

09:30

Default images

Talentovani vezni igrač povredio je mišić zbog čega će morati da pauzira oko mesec dana, prenos "Sport".

"Kao da mi se svet srušio, strašno sam razočaran. Dan posle ispitivanja nisam reč progovrio ni sa kim. Pitao sam se da li je moguće da mi se ovo dešava. Taman sam počeo da igram i u klubu i u reprezentaciji", rekao je Pantić.

Pantić se povredio tokom ključnog meča EP sa Bugarskom, ali je i pre utakmice bilo naznaka da mišić ne funkcioniše savršeno.

"Pre utakmice sam osetio peckanje u mišiću zadnje lože, ali bezazleno. Na zagrevanju sam nekoliko puta šutirao i tada je bol bila malo veća. Sve vreme je bila prisutna u prvom poluvremenu, na pauzi sam stavio led i nastavio. Ipak, prilikom jedne akcije prihvatio sam loptu, imao priliku da prebacim igrača Bugarske i kada sam napravio pokret, osetio sam pucanje i potpuni prekid cele noge", opisao je povredu Pantić.

Pantić je već podvrgnut terapiji ubrizgavanjem krvne plazme, pa će za oko sedam dana početi da trči. U međuvremenu, bez obzira na bol u mišiću, ne sme da pije nikakve lekove za bolove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: