"Odlazak Kontea ne utiče na Evru"

Menadžer Patrisa Evre Federiko Pastorelo rekao je da odlazak Antonija Kontea nije uticao na transfer njegovog klijenta u Juventus.

Izvor: SV

Subota, 26.07.2014.

19:59

Default images

Francuz je posle višegodišnje karijere u Mančester Junajtedu odlučio da napusti Englesku i preseli se u Italiju, na insistiranje bivšeg trenera torinskog kluba.

“Kada god se radi ovako veliki transfer prvo se razgovara sa trenerom, tako je bilo i sa Didijeom Dešamom, tako je bilo i u slučaju Evre i Kontea. Bez obzira na potonje događane, realizovali smo transfer“, rekao je Pastorelo.

Ipak, levi bek neće imati prilike da sarađuje sa Konteom, koji je napustio Torino zbog neslaganja sa transfer politikom kluba, a to je u navodnoj vezi sa transferom Artura Vidala.

Na njegovo mesto stigao je Masimilijano Alegri, ali to ne bi trebalo da bude prepreka za Evru, kome će konkurencija na poziciji levog beka biti mladi Mateo Livijero.

Međutim, s obzirom na dosadašnju taktiku Juventusa sa tri defanzivca, vrlo je moguće da Evra dobije nešto ofanzivniju ulogu, a za mesto levog krila boriće sa Kvadvom Asamoom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: