Srbija bez Pantića protiv Portugala

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije biće oslabljena u polufinalnoj utakmici protiv Portugala zbog povrede Danila Pantića.

Izvor: SV

Subota, 26.07.2014.

17:20

Default images

Jedan od najboljih igrača selekcije mlađe od 19 godina je povredio mišić zadnje lože i verovatno će odsustvovati do kraja prvenstva.

Pantić je protiv Nemačke i Bugarske igrao na poziciji centralnog veznog fudbalera, a njegovo odsustvo biće veliki hendikep, s obzirom da se prethodno povredio i Veljko Simić.

Selektor Veljko Paunović je potvrdio za B92 da neće moći da računa na Pantića, a nije isključio mogućnost da naknadno uvrsti u tim nekog od fudbalera koji nisu prošli poslednji filter pred odlazak na Evropsko prvenstvo u Mađarskoj.

Polufinalna utakmica zakazana je za ponedeljak, a u drugom meču u borbi za finale sastaju se Nemačka i Austrija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: