Gvardiola želi Valdesa u Bajernu?

Prema pisanju španskog lista „El confidencial“, Pep Gvardiola želi da u Bajern iz Minhena dovede Viktora Valdesa.

Izvor: ÐN

Subota, 26.07.2014.

13:44

Default images

Gvardiola i bivši čuvar mreže Barselone radili su zajedno u periodu od 2008. do 2012. godine, dok je Španac bio na klupi katalonskog tima.

Valdesu je ugovor sa Barselonom istekao ovoga leta, a on je već dogovorio prelazak u Monako. Ipak, taj transfer je propao jer 32-godišnji igrač nije uspeo da prođe lekarske preglede, zbog teške povrede kolena koju je zadobio krajem marta.

„Možda nam je potreban golman“, prenosi „El confidencial“ zagonetne reči Gvardiole.

Prvi golman Bavaraca je Manuel Nojer, trenutno bez konkurencije najbolji na svetu, pa se tako očekuje da Valdes stigne kao njegova zamena.

Rezervni čuvar mreže Bajerna je 33-godišnji Tom Starke, koji je od dolaska na ’Alijanc arenu’ leta 2012. godine, odigrao samo 10 utakmica u svim takmičenjima, uključujući i prijateljske.

Valdes je sa Barselonom osvojio tri Lige šampiona, šest titula u Primeri, po dva Kupa kralja, evropska Superkupa i Svetska klupska prvenstva.

Uz to ima i šest nacionalnih Superkupova i odigranih 535 mečeva. Sa "furijom" je osvojio titule svetskog i evropskog šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: