Moćni Dinamo ili poklon Lokomotive?

Fudbaleri zagrebačkog Dinama slavili su u petak uveče u gradskom derbiju protiv Lokomotive sa 4:3, preokretom u poslednjih deset minuta meča.

Izvor: AK

Subota, 26.07.2014.

12:00

Default images

Lokomotiva, inače Dinamova filijala, odigrala je perfektnih 80 minuta, vodila 3:1, a onda u poslednjih deset minuta bukvalno stala i primila tri gola, treći u 94. minutu.

Ovaj gol koji je postigao Sudani je možda najbolji odgovor na naše pitanje iz naslova. Alžirac se bukvalno prošeteo pored nekoliko igrača Lokomotive koji su se "trudili" da mu oduzmu loptu.

Ova pobeda Dinama izazvala je burne reakcije u Hrvatskoj, a prednjače ismevanje lokalne lige i vređanje kluba sa Maksimira.

Oštre su i reakcije medija, a posebno se istakao portal Index.hr u izveštaju pod naslovom: "Lakrdija u Kranjčevićevoj: Sudani pokazao bezobraznoj filijali gde joj je mesto".

"A ova večerašnja blamaža, ovaj montipajtonovski skeč, koji su izveli nogometaši Dinama i Lokomotive samo je posljedica sveg onog čemera i jada u kojoj naš puk živi i politike koja dignutih ruku gleda i izvlači korist. Očito uživamo kad nas prave pizdama. I zaslužili smo to, šutnjom apatijom i bezvlađem. Pa onda, ako nam svima tako paše, neka bude tako. Uživajmo!", napisao je novinar Saša Čobanov.



Neki od komentara na ovu vest su:

* Snimak poslati na pulski filmski festival

* Ova utakmica dovodi u pitanje i smisao postojanja pozorišta kao ustanove

* Sad sam pogledao gol Sudanija za 4:3, bolje da nisam, bolje da nisam...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: