Atletičari stigli u Rumuniju

Atletska reprezentacija Srbije u petak je doputovala na 73. Balkanske igre u Pitestiju, u Rumuniji.

Izvor: ÐN

Subota, 26.07.2014.

10:59

Default images

U Kladovu je reprezentaciju ugostio generalni sekretar sportskog saveza Kladova Petar Đurđević koji je organizovao ručak u hotelu „Đerdap“.

Posle napornog puta takmičenje će biti održano 26. i 27.jula sa početkom u 15.30h u disciplini bacanje kladiva, dok je svečano otvaranje zakazano 17h.

Balkanijada je poslednja prilika za ostvarenje norme pred Evropsko prvenstvo u Cirihu koje će se biti održano od 12.do18. avgusta.

Na 400m prepone takmičiće i Emir Bekrić kome će posle priprema u Italiji ovo takmičenje značiti radi podizanja i provere forme pred EP.

Tamari Marković na 400m prošlog vikenda falila je samo jedna stotinka za ostvarenje norme.

„Veoma sam srećna zbog novog ličnog rekorda (53.41) koji sam istrčala prošle nedelje, ali u isto vreme i dosta tužna što nisam uspela da ostvarim normu. Daću sve od sebe danas u Rumuniju“, rekla je Tamara koja će start trke imati u 18.15h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: