Niški Radnički na novoj web adresi

FK Radnički iz Niša predstavio je novi, redizajnirani internet sajt na novoj adresi www.fkradnickinis.rs.

Izvor: B92

Subota, 26.07.2014.

10:51

Default images

Sajt je rađen po ugledu na sajtove engleskih klubova, gde je akcenat pre svega stavljen na bolju promociju fudbalera, izveštaje sa utakmica, ali i informacije o svim dešavanjima u klubu, počevši od tekućih priprema.

Pored postojećih zvaničnih profila na Tviteru i Fejsbuku, klub je otvorio i profile na ostalim društvenim mrežama (Instagram, Gugl +, Jutjub), kako bi ostvario bolju komunikaciju sa navijačima.

Novi sajt, sadrži i marketing ponudu za sve buduće sponzore kluba, koji imaju želju da postanu deo porodice FK Radnički Niš.

Klub na novom sajtu dobija i Blog sekciju, na kojoj će svi simpatizeri Radničkog, moći da saznaju zanimljive priče iz slavne prošlosti kluba, ali i da se informišu o aktuelnim dešavanjima. Pored toga, pristalice Radničkog su pozvane da u Blogu podele svoje priče i sećanja o klubu.
Novi sajt je prilagođen svim mobilnim i tablet uređajima.

Tokom trajanja utakmica biće obezbeđen i tekstualni prenos utakmica, a u saradnji sa lokalnom RTV Belami, na sajtu će biti postavljen i link sa radio prenosom utakmica FK Radnički Niš.

U saradnji sa WebTv i Sportnetwork, na sajtu će nakon svake utakmice niškog kluba, biti postavljen i video prilog sa najvažnijim detaljima utakmice.

Sajt će se tokom narednog perioda, stalno dopunjavati novim sadržajima, poput video i foto galerije, a početkom avgusta meseca, nakon povratka tima sa Zlatibora i konačnog formiranja ekipe za novu sezonu, sajt će biti osvežen novim fotografijama igrača, stručnog štaba i menadžmenta kluba, sa detaljnijim biografijama.

Trenutno je dostupna ćirilična i latinična verzija sajta, a u planu je da klub uskoro dobije i verziju sajta na engleskom jeziku.

Na sajtu su postavljene cene pojedinačnih ulaznica za narednu sezonu, a informacije o početku prodaje i ceni sezonskih ulaznica biće dostupne uskoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: