Murinjo: Dolazak Šoa bi nas 'ubio'

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je odustao od dovođenja mladog levog beka Luka Šoa jer nije želeo da 19-godišnjaku da platu od 100.000 funti nedeljno.

Izvor: AK

Subota, 26.07.2014.

10:23

Default images

Čelsi i Mančester Junajted su se borili da dovedu beka Sautemptona, a on je na kraju završio na Old Trafordu za 27 miliona funti.

"Da smo platili 19-godišnjem momku koliko je tražio, da smo doveli Luka Šoa, bili bismo mrtvi", rekao je Murinjo.

Šo je u Junajtedu postao najplaćeniji tinejdžer u istoriji fudbala sa nedeljnom platom od 100.000 funti.

"Ubili bismo našu finansijsku stabilnost i uništili mir u svlačionici, jer kada toliko platiš 19-godišnjaka, iako je dobar, fantastičan igrač, sledećeg dana će igrači početi da ti kucaju na vrata. Rekli bi: Kako je moguće da sam odigrao 200 utakmica, osvojio ovo i ono, a 19-godišnjak dođe i dobije više novca od mene", rekao je Murinjo.

Šo je u novembru 2012. debitovao u Premijer ligi, a u februaru ove godine za reprezentaciju Engleske. Postao je najmlađi igrač koji je zaigrao na Svetskom prvenstvu, na meču sa Kostarikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: