Vozpopuli: Mesi želeo u Arsenal

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi razmišljao je o prelasku u Arsenal tokom leta, prenosi španski „Vozpopuli“.

Izvor: ÐN

Petak, 25.07.2014.

18:42

Default images

Prema pisanju tog sajta, Mesi na kraju sezone nije imao preveliku želju da ostane u Barseloni, a želja mu je navodno bila da pojača klub iz Londona.

Argentinac se kod svog sada već bivšeg saigrača Seska Fabregasa raspitivao o „topdžijama“. Fabregas je u tom periodu već radio na transferu u Čelsi, ali je ostao u kontaktu sa menažerima tima Arsena Vengera.

Španski mediji preneli su da je osnovna želja napadača Barse da se oproba u Premijer ligi, koja se ne baš argumentovano i dalje smatra najjačom, kao i činjenicom da bi živeo u Engleskoj.

Međutim, Arsenal bi u tom slučaju imao velikih problema da plati Mesija, čija je otkupna kluzula 250 miliona evra, što je otprilike isti novac koji je Venger potrošio otkad je došao na klupu.

Ništa od toga se nije desilo, pošto je Argentinac produžio ugovor u maju do 2019. godine. Detalji ugovora nisu objavljeni, ali prema pisanjima španskih medija, Argentinac će godišnje zarađivati između 20 i 22 miliona evra i postaće najplaćeniji igrač sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: