Pavlović: Taktika se isplatila

Srpski automobilista Miloš Pavlović rekao je posle pobede u Belgiji da je do uspeha došao zahvaljujući dobroj taktičkoj vožnji.

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

18:28

Default images

Pavlović je u velikom stilu započeo trkački vikend u okviru "Lambordžini Super Trofeja", slaveći u tandemu sa Edoardom Piskopom na poznatoj stazi Spa-Frankoršam u prvoj trci tog takmičenja.

"U kvalifikacijama smo osvojili treću startnu poziciju sa zaostatkom od samo 0,027 sekundi u odnosu na prvoplasiranog iz prostog razloga što smo sačuvali set novih guma za trku. Nije bilo potrebe za forsiranjem, pošto je glavni konkurent, Holandjanin Jeron Mul, zauzeo tek 7. mesto na startu. Taktika se isplatila, jer sam već na sredini svog 'stinta' prešao u vodjstvo i od tada sam se fokusirao da kolegi predam automobil u što boljem stanju za nastavak trke. Sve je prošlo kako treba i sada se već okrećemo drugoj trci, izuzetno važnoj u borbi za titulu", izjavio je Pavlović, a prenosi pres služba srpskog automobiliste.

Druga trka u okviru "Lambordžini Super Trofeja" vozi se u subotu od 11.30 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: