Golubović menja Štimca u Unikahi

Crnogorski centar Vladimir Golubović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Unikahom, a u zavisnosti od rezultata saradnja može biti produžena.

Izvor: SV

Petak, 25.07.2014.

15:33

Default images

Bivši igrač Vojvodine ima 28 godina, a u Endesa ligu stiže iz Ankare, u kojoj je proveo celu prošlu sezonu, za razliku od 2013. godine, kada je promenio tri kluba.

Svojevremeno potencijalni igrač Partizana visok je 212 centimetara, a u karijeri je upisivao nastupe za Olimpiju, Kahu Laboral, Banvit, Azovmaš, Antaliju, Al Ahli i Saragosu.

Prošle godine je u turskoj ligi beležio prosečno nešto više od 13 poena, gotovo osam skokova uz prosečan indeks korisnosti od 16.

Iako je rođen u Novom Sadu, Golubović je uzeo crnogorsko državljanstvo, a 2005. godine je bio tima Srbije i Crne Gore koji je na Univerzijadi u Izmiru osvojio bronzanu medalju.

U Unikahi će biti podrška Franu Vaskesu, startnom centru, a to je uloga koju je prošle sezone u ekipi iz Malage imao Vladimir Štimac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: