El Klasiko 26. oktobra, Suares igra

Fudbaleri madridskog Atletika u odbranu titule u Primeri krenuće 24. avgusta u gostima protiv Rajo Valjekana.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 24.07.2014.

18:49

Default images

Gradski rival Real će dočekati Kordobu, dok će Barselona igrati na ’Nou Kampu’ protiv Elčea.

U stalim utakmicama prvog kola sastaju se: Sevilja – Valensija, Almerija – Espanjol, Selta – Granada, Eibar – Real Sosijedad, Granada – Deportivo, Levante – Viljareal i Malaga – Atletik Bilbao.

Prvi "El Klasiko" između Reala i Barselone odigraće se 26. oktobra u Madridu, dok je meč u drugom delu sezone na programu 22. marta 2015. godine na 'Kamp Nou'.

Najveće pojačanje Barselone Urugvajac Luis Suares mogao bi da debituje za Katalonce upravo na 'Santjago Bernabeu', s obzirom na to da mu dan ranije ističe četveromesečna suspenzija FIFA zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na utakmici protiv Italije na Mundijalu u Brazilu.

Naravno, pod uslovom da mu ta kazna ostane na snazi, pošto se ranije pojavila mogućnost da mu Sud za sportsku arbitražu u Lozani ograniči suspenziju samo na reprezentativne mečeve, što bi značilo da bi igrao za Barselonu od starta sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: