Luka Jović: Bez milosti

Mladi napadač U-19 reprezentacije Srbije Luka Jović rekao je pred ključni meč na Evropskom prvenstvu da tim mora biti nemilosrdan protiv Bugarske.

Izvor: AK

Četvrtak, 24.07.2014.

14:48

Default images

"Orliće", koji brane titulu osvojenu prošle godine, samo ubedljiva pobeda sa više od dva gola razlike vodi u polufinale EP.

"Nadam se da ćemo se iskupiti za propuštene šanse protiv Nemačke. Moramo da pobedimo, Bugarska je dobar tim, kao i mi propuštali su šanse u prethodnim utakmicama. Biće veoma teško", rekao je Jović.

Nakom bledog remija sa Ukrajinom (1:1), Srbija je odigrala odlično protiv Nemačke u drugom kolu, ali je golom u samom finišu ostala bez pobede (2:2).

"Mnogo smo trčali, bilo je veoma teško. Bili smo veoma motivisani jer igramo protiv Nemačke nakon što je njihova reprezentacija postala prvak sveta. Oni su imali dosta dobrih dodavanja, brzo su menjali ritam igre. Dali smo sve od sebe, imali smo dosta šansi koje smo propustili, za to smo kažnjeni u nadoknadi vremena. Nemačka nije zaslužila taj bod", rekao je Jović.

Srbija ključni meč na EP u Mađarskoj igra u petak u Papi od 20:15 časova. U drugom meču grupe igraju Nemačka i Ukrajina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: