Minimalac Napretka protiv Metalca

Fudbaleri Napretka savladali su Metalac minimalnim rezultatom u prijateljskoj utakmici u okviru priprema za sledeću sezonu.

Izvor: SV

Četvrtak, 24.07.2014.

13:07

Default images

Jedini gol za Kruševljane postigao je Božović u 22. minutu meča, glavom psole centaršuta Ibraima, a jednu veliku priliku imao je Ndaje.

U timu Napretka našao se Regan, koji i dalje figurira kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali je po svemu sudeći taj transfer sve dalje od realizacije.

Ekipa Napretka je u prethodnoj utakmici an pripremama odigrala nerešeno sa Spartakom iz Subotice 1:1, a poražena je od Zete, sa 1:0. Poslednju utakmicu na Zlatiboru odigraće protiv Mladosti iz Podgorice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: