Kasun: Levski pred bankrotom

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Kasun raskinuo je ugovor sa Levskim iz Sofije i naveo da tom klubu preti bankrot.

Izvor: SV

Četvrtak, 24.07.2014.

12:33

Default images

Nekadašnji igrač Orlando Medžika je saradnju sa bugarskim timom dogovorio pre nešto više od mesec dana, ali nije stigao da odigra nijednu zvaničnu utakmicu.

“Opet sam slobodan igrač, klubu preti bankrot jer je vlasnik uhapšen... Ne znam da li je ceo tim raspušten, ali ja se tamo ne vraćam“, rekao je Kasun, a prenose hrvatski mediji.

Početkom jula predsednik Levskog Leonid Gajdadžijev objavio je da klub neće igrati kvalifikacije za Evroligu jer nema dovoljno novca za to.

U Levskom je karijeru trebalo da nastavi i doskorašnji plejmejker Radničkog Marko Marinović, ali za sada nije poznato šta će se desiti sa njim.

Takođe, ukoliko su istinite reči Marija Kasuna, Levski bi mogao da ostane i bez mesta u Jadranskoj ligi, u kojoj treba da debituje sledeće sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: