Iker u Arsenalu, Navas u Realu?

Na pomolu je rokada na golu Real Madrida, kako prenose španski mediji Iker Kasiljas je pred vratima Arsenala, a kao njegova zamena stiže Kejlor Navas.

Izvor: SV

Četvrtak, 24.07.2014.

11:03

Default images

Iako zvaničnih razgovora engleskog i španskog kluba nije bilo, reprezentativac Španije je dogovorio svoje uslove sa Arsenalom.

Španska štampa navodi da su “Tobdžije“ Kasiljasu ponudile petogodišnji ugovor uz godišnju platu od devet miliona evra, ali će do transfera doći samo ukoliko Real dozvoli svom golmanu da napusti klub zeb obeštećenja.

Sa druge strane, dnevni sportski list AS prenosi da je prošlosezonski osvajač Lige šampiona dogovorio prelazak Kejlora Navasa iz Levantea i da će tom klubu uplatiti deset miliona evra, koliko iznosi izlazna klauzula u ugovoru 27-godišnjeg golmana.

Ukoliko taj prelazak bude ozvaničen Real će u pogonu imati trojicu vrhunskih čuvara mreže, Kasiljasa, Dijega Lopesa i Navasa, a s obzirom na to da je Kasiljas već iskazao određenu dozu nezadovoljstva prošle sezone nije toliko nemoguć njegov prelazak u Arsenal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: