Valter Samuel u Bazelu

Nekadašnji argentinski reprezentativac i doskorašnji igrač Intera Valter Samuel potpisao je jednogodišnji ugovor sa šampionom Švajcarske Bazelom.

Izvor: B92

Sreda, 23.07.2014.

20:10

Default images

Samuel, koji je nakon završetka sezone sa Interom, odbio ponudu Sampdorije rešio je da se okuša u šampionu Švajcarske.

"Za Bazel je potpisao Valter Samuel, iskusan igrač i velika ličnost. Još jednom ovaj transfer pokazuje koliko je atraktivan klub Bazel i švajcarska liga", rekao je predsednik Bazela Berhard Hesler.

Samuel, koji je poslednjih devet sezona nastupao za Inter izjavio je da je veoma srećan i da se raduje novim izazovima. "Veoma sam srećan i radujem se novoj avanturi i izazovima koje nudi Bazel", rekao je Samuel.

Samuel je pored Intera još nastupao za Njuels Old Bojse, Boku Juniors, Romu i Real Madrid.

Za reprezentaciju Argentine nastupao je u periodu od 1999-2010 godine i zabeležio je 56 nastupa uz pet postignutih golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: