Bogdanović: Videćemo posle drafta

Najbolji igrač Partizana ove sezone Bogdan Bogdanović rekao je da će posle NBA drafta znati kakva mu je budućnost u redovima ’crno-belih’.

Izvor: JT

Nedelja, 22.06.2014.

08:21

Default images

Bogdanović je bio junak pobede Partizana sa 3-1 u finalnoj seriji Superlige Srbije nad Crvenom zvezdom, a u odlučujućoj utakmici, koju su izabranici Duška Vujoševića dobili sa 95:87, postigao je 36 poena i imao po šest skokova i asistencija.

Videćemo, polako, ima vremena. Ne brinem se toliko, na meni je da vredno treniram, videćemo šta će biti“, rekao je Bogdanović na pitanje da li ostaje u Partizanu.

Bogdanović je istakao da je Partizan imao sjajnu sezonu, ali da je najveći kiks, ipak, poraz od Cedevite u polufinalu ABA lige.

Najveći kiks nam je bila Cedevita. Mislim da smo sve ostalo odradili kako treba. Za Kup smo imali problema, a hvala navijačima na podršci tokom cele sezone“, istakao je Bogdanović.

Mladi košarkaš titulu je posvetio bolesnoj devojčici Mariji Despić.

Posvećujem ovu pobedu devojčici koja je na VMA i bori se za život – Mariji Despić, posetio sam je i odneo sam joj dres, ona mi je bila dodatni motiv“, naglasio je Bogdanović.

NBA draft je, inače, zakazan za četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: