Bogdanović: Uspeli da se izdignemo

Bek Partizana Bogdan Bogdanović presrećan je što su crno-beli tešku sezonu obeleženu povredama okončali titulom.

Izvor: AK

Nedelja, 22.06.2014.

00:16

Default images

Crno-beli su sa 3-1 u finalnoj seriji nadigrali Crvenu zvezdu, a Bogdanović je bio MVP finala sa 30+ poena u poslednja dva meča.

"Ovo je bila izuzetno teška sezona, zbog silnih povreda koje su nas pratile. Uspeli smo da se izdignemo i izvučemo na kraju. Svaka čast nama i ovim momcima. Hvala navijačima na sjajnoj podršci, ovo je fantastičan osećaj“, dodao je Bogdanović.

Iskusni bek Milenko Tepić ocenio je da je poslednja utakmica finalne serije bila "jako dobra" i da je dostojna finala.

"U produžetku dobija ekipa koja prva da koš ili veže dva. Jako mi je drago što smo uspeli da osvojimo, ove tri zaista fer i korektno. I što se tiče navijanja i nas igrača na terenu. To je nešto što nas ispunjava. Srećni smo što smo dobili, ali i da je Zvezda dobila, ne bi bilo nezasluženo", rekao je Tepić.

Pobednički pehar na kraju utakmice završio je kod navijača Zvezde.

"Pehar je nešto opipljivo, a ono što smo mi uradili igrom i na terenu je ono što mi slavimo. Žao mi je što je ukraden na ovaj način, rezultatski...", rekao je Tepić, a Vujošević se nadovezao da je "bolje da je ukraden na ovaj način nego drugačije", zaključio je Tepić, koji je osvojio četvrtu titulu sa Partizanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: