Mlade košarkašice u Turskoj

Mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je u Istanbul, gde će učestvovati na turniru sa vršnjakinjama iz Turske, Rusije i Belorusije.

Izvor: JT

Četvrtak, 19.06.2014.

09:59

Default images

Igračice do 20 godina u Istanbulu nastavljaju sa kontrolnim utakmicama u sklopu priprema za Evropsko prvesntvo koje ih očekuje u Italiji od 3. do 13. jula.

Izabranice selektora Igora Poleneka prošlog vikenda su zauzele drugo mesto na veoma jakom turniru u Francuskoj.

Imali samo samo nekoliko treninga između ova dva turnira, ali verujem da ćemo unaprediti igru u odnosu na utakmice u Francuskoj. Jovana Vidaković nije više u konkurenciji za najbolji tim, jer je nažalost zbog povrede pete morala da napusti pripreme. Pridružila nam se zato Katarina Vučković koju ćemo na ovim mečevima u Turskoj morati što bolje da integrišemo u ekipu. Ponovo ćemo u Istanbulu imati tri kvalitetne provere, posle kojih nam ostaju još dve nedelje da ispravimo sve uočene greške i da maksimalno spremni dočekamo start Evropskog prvenstva”, istakao je Polenek.

Na turniru u Istanbulu za reprezentaciju Srbije igraće: Aleksandra Crvendakić, Aleksandra Stanaćev, Katarina Anđelković, Danica Piper, Anđelina Radić, Dragana Stanković, Ines Ćorda, Ivana Bošković, Jelena Ćirić, Katarina Vučković, Kristina Topuzović, Olga Stepanović, Sanja Mandić i Žaklina Janković.

U stručnom štabu, pored selektora, biće pomoćni treneri Milkan Mrđa i Ljubica Drljača, kao i fizioterapeut Mirko Aleksić. Sa našim mladim timom u Istanbulu biće i Ana Joković, potpredsednica KSS, zadužena za žensku košarku.

Raspored turnira u Istanbulu
20. jun: Srbija – Rusija (16:00)
21. jun: Srbija – Turska (18:15)
22. jun: Srbija – Belorusija (16:00)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: