Olimpija sa bacanja do majstorice

Košarkaši Olimpije izborili su majstoricu u finalu šampionata Slovenije, pobedom nad Krkom u Stožicama rezultatom 70:67.

Izvor: SV

Petak, 30.05.2014.

09:39

Default images

“Zmajčeki“ su do trijumfa stigli u poslednjoj deonici koju su rešili u svoju korist sa 12:6, a ekipa koju sa klupe predvodi Aleksandar Džikić imala je velike primedbe na sudijski kriterijum, pošto je tokom celog meča imala osam slobodnih bacanja, dok su igrači Olimpije izveli čak 34.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dino Murić sa 21 poenom, Luka Rupnik je dodao 14, dok je dvocifreni učinak imao još jedino Sasu Salin (10p). Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Zvonko Buljan (15p), a Sani Bečirović i Smiljan Pavić su dodali po deset.

Odluka o šampionu Slovenije biće doneta u subotu od 17.30 u Novom Mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: