KK Partizan isporučio vodu Areni

Košarkaši Partizana otišli su do 'Kombank Arene' kako bi isporučili deo neophodne količine vode za ljude ugrožene katastrofalnim poplavama u Srbiji.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 19.05.2014.

23:54

Default images

Prvotimci 'crno-belih' istovarili su kamion "Vode Vrnjci" zajedno sa volonterima, koji predano rade na razvrstavanju svega što u Arenu stigne tokom svakog sata.

Formirali su lanac i svi kao jedan brzo završili veliki posao, objavljeno je na klupskom sajtu.

"Ambijent u 'Kombank Areni' potpuno se razlikuje od onoga čemu su 'crno-beli' prisustvovali tokom utakmica u najvećoj hali na Balkanu tokom ove sezone. Šarenilo koje obično prirede navijači na tribinama zamenili su garderoba, posteljine, sredstva za higijenu, uredno raspoređeni po sektorima koje su organizovali volonteri Crvenog krsta. Niko nije ostao ravnodušan na taj prizor, koji i simbolično pokazuje razmeru nesreće koja se dogodila i jedinstvo ljudi koje je pokazano u teškom trenutku za sve", navodi se na sajtu KK Partizan.

Partizan je uz podršku kompanije „Fruit World“ obezbedio oko dve tone voća, koje je dostavljeno u Halu 3 na Beogradskom sajmu, kao i isto toliko povrća koje će biti usmereno na ranžirnu stanicu Makiš.

Klub iz Humske će nastaviti da na razne načine pomaže ugrožene ljude i da svojim uticajem podigne svest, pre svega inostrane javnosti, o velikoj nesreći koja je zadesila našu zemlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: