Sparsi ne veruju: Igraće Ibaka

Igrači San Antonio Sparsa ne veruju izveštajima iz Oklahoma Sitija koji najavljuju da će Serž Ibaka propustiti finale Zapada plej-ofa NBA lige.

Izvor: AK

Ponedeljak, 19.05.2014.

19:39

Default images

Ibaka je povredio list u poslednjem meču polufinala sa LA Klipersima, pa su iz Tandera najavili da će najbolji bloker lige skoro sigurno propustiti duel sa Sparsima.

"Ne verujem u to. Verovaću tek kad vidim da nije na parketu. Teško je poverovati u to", jasan je stav plejmejkera Sparsa Tonija Parkera.

Ibaka je u plej-ofu prosečno beležio 12,2 poena uz 7,3 skokova i 2,2 blokade u 13 utakmica, a u regularnom delu 15,1 poen uz 8,8 skokova.

"I dalje nismo sigurni da li će igrati ili ne, ali nije ni bitno. Tander je i bez njega odličan tim", rekao je krilni igrač Sparsa Kavaj Leonard.

Prvi duel finalne serija Zapada između San Antonija i Oklahoma Sitija igra se tokom noći između ponedeljka i utorka u Teksasu, od 03:00 časova po našem vremenu.

U nedelju uveče je počelo finale Istoka, a Indijana je lako savladala aktuelnog šampiona Majami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: