Starović: Publika je naš adut

Korektor odbojkaške reprezentacije Saša Starović izjavio je da publika u Srbiji sedmi igrač naše ekipe i da uz njenu podršku može pobediti svakoga.

Izvor: IS

Petak, 16.05.2014.

19:37

Default images

Starović je izjavio da igrači priželjkuju pune tribine i da im dobra atmosfera u publici može pomoći u igri.

“Očekivanja su visoka. Naše je da radimo i da se spremimo, a rezultati će doći. Grupa je teška, ali naši igrači igraju finala svojih liga. Možemo da igramo sa svima i ove godine da se popnemo na postolje“, izjavio je korektor italijanske Latine.

Starović će igrati osmi put u Svetskoj ligi, u kojoj je za reprezentaciju odigrao 90 utakmica i osvojio dve srebrne i jednu bronzanu medalju.

Reprezentacija Srbije takmičiće se u jubilarnoj 25. Svetskoj ligi u grupi B sa selekcijama Rusije, SAD i Bugarske. Prva utakmica protiv Rusije na programu je 30. maja u niškom Čairu, dok će se dva dana kasnije igrati u beogradskom Pioniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: