Dijego Kosta spreman za Barselonu

Najbolji strelac Atletiko Madrida Dijego Kosta počeo je da trenira sa saigračima pa će biti spreman za duel sa Barselonom koji će odlučiti šampiona Španije.

Izvor: AK

Četvrtak, 15.05.2014.

18:21

Default images

Rodjeni Brazilac 27-godišnji Kosta, koji je ove sezone postigao 27 golova u Primeri, propustio je nedeljni remi sa Malagom zbog povrede mišića.

Atletiko pred poslednje kolo ima tri boda više od Barselone, pa mu je dovoljan i bod za osvajanje prve titule od 1996. godine. Od 2004. Barselona i Real Madrid su osvojili sve titule prvaka Španije.

Ceo tim trenera Dijega Simeonea fokusiran je pred gostovanje na Nou Kampu na fizičke i strateške pripreme, objavio je Atletiko na klupskom sajtu.

Barselona će odbraniti tron ukoliko pobedi, jer će imati bolji međusobni skor, nakon što je u januaru odigrala na Visente Kalderonu nerešeno 0:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: