Mesi: Osvojićemo titulu za Tita

Fudbaler Barselone Lionel Mesi rekao je da želi da katalonski klub osvoji titulu u Primeri u čast bivšeg trenera Tita Vilanove, koji je preminuo 25. aprila.

Izvor: JT

Sreda, 14.05.2014.

19:55

Default images

Barselona u odlučujućem meču dočekuje Atletiko na “Nou kampu”, a Kataloncima je potrebna pobeda nad ‘jorgandžijama’ da bi postali šampioni.

Međutim, argentinski fudbaler je priznao da Barselona ima sreće što joj je sudbina i dalje u njenim rukama i da su dva tri najbolja tima u Španiji propustila šanse da se odvoje od rivala.

Želimo da osvojimo titulu. Posle svega što se desilo, posvetili bismo je Titu. Sigurno je da bi on želeo da postanemo opet šampioni. Voleo je klub i bio je veliki navijač”, rekao je Mesi.

Argentinski fudbaler se potom osvrnuo na celu sezonu u kojoj su se Atletiko, Real i Barselona smenjivali na čelu, a ‘kraljevski klub’ je pred poslednje kolo ostao bez šanse za titulu.

Ova sezona je bila veoma čudna. Tri najbolja tima su napravili dosta grešaka, a mi nismo pobedili na nekim mečevima, na kojima je trebalo, da bismo obezbedili titulu. Imamo sreću što svoju sudbinu i dalje držimo u svojim rukama. Titula u Primeri je veoma važna, zato što je ove sezone plod vrednog rada. Prošli smo dosta teških trenutaka ove sezone, ali smo sve to prevazišli. Titula bi bila sjajna za kraj sezone, ali ne znam da li ćemo moći da nam je spasla sezonu. Svakako će biti važna”, naglasio je Mesi.

Upitan šta misli o budućnosti Herarda Martina na klupi Barselone, pošto se Luis Enrike već pominje kao njegov naslednik, Mesi je rekao:

Nisam siguran kakvi su mu planovi, ali mislim da će želeti da ostane. Jednog dana ćemo ga sigurno videti na klupi reprezentacije Argentine, zato što je on odličan trener i želi da vodi nacionalni tim”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: