Šavi: Imamo istorijsku šansu

Najtrofejniji fudbaler Barselone Šavi Ernandes rekao je da ekipa ima veliku šansu da u direktnom duelu sa Atletikom iz Madrida osvoji titulu.

Izvor:

Sreda, 14.05.2014.

16:05

Default images

'Blaugrana' je pre samo nekoliko nedelja bila otpisana iz šampionske trke, ali je spletom okolnosti dobila mogućnost da zavisi samo od svog nastupa.

"Imamo istorijsku šansu i moramo da je iskoristimo. Prvenstvo traje devet meseci i naporno smo radili kako bismo stigli ovde. Imali smo tešku godinu kada su u pitanju i stvari van terena, ali smo zaslužili trofej", rekao je Šavi.

Vezista Barselone mislio je pre svega na činjenicu da je nedavno umro prošlosezonski trener ekipe Tito Vilanova koji je imao tumor pljuvačne žlezde.

"Imamo odlične igrače i dovoljno iskustva sakupljenog prethodnih godina. Gladni smo trofeja", dodao je španski reprezentativac.

U prvom delu sezone u Primeri na utakmici u Madridu izmedju Atletika i Barselone nije bilo golova. Ipak, u četvrtfinalu Lige šampiona "Jorgandžije" su bile bolje od Barselone.

Novi duel dva tima zakazan je za subotu na Nou Kampu od 18 sati, a samo u slučaju da Barsa slavi odbraniće titulu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: