Škuletić: Sami smo krivi

Napadač Partizana Petar Škuletić smatra da crno-beli imaju najbolji tim i da igraju najbolji fudbal u Srbiji, ali da će ostati bez titule zbog svojih grešaka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.05.2014.

21:49

Default images

Partizan je u drugi deo sezone ušao sa dva boda prednosti ispred Crvene zvezde, ali je remizirao sa Novim Pazarom i Vojvodinom, a izgubio od Napretka pred derbi.

"Po mom mišljenju, imamo najbolji tim u Srbiji i igramo najbolji fudbal. Ostaćemo verovatno bez titule posle polusezone u kojoj smo sami krivi zbog tri veoma skupe greške", rekao je Škuletić.

Već na početku prolećnog dela sezone crno-beli su odigrali bez golova u Pazaru, potom je uspedio kontroverzni remi sa Vojvodinom koja je dala gol u 90. minute iz nepostojećeg penala, da bi potom Napredak iskoristio dekoncentraciju šampiona koji je bio fokusiran da duel sa Zvezdom četiri dana kasnije.

"Kada saberem sve utiske iz prolećne polusezone, meni je jedina satisfakcija naša pobeda u večitom derbiju. Mislim da smo na ovoj utakmici i na delu potvrdili moju tvrdnju da imamo najbolji tim i da igramo najbolji fudbal u državi. Ipak, ni to nije bilo dovoljno da odbranimo titulu i pehar sačuvamo u našoj kući. Tri velike greške smo napravili za samo nekoliko meseci, a sada nam ostaje da učimo na njima", rekao je Škuletić za "Novosti".

Napadač je zimus došao u Humsku iz Vojvodine, a tada je obećao da će postići deset golova u Jelen Superligi. Dva kola pre kraja sezone on ih ima šest u crno-belom dresu.

"Opekao sam se. Takve stvari u principu nikada ne radim, ali sam naseo na novinarsku znatiželju. Do sada sam dao sedam golova", rekao je Škuletić.

Partizan u četvrtak gostuje Spartaku u Subotici, a u poslednjem kolu u nedelju dočekuje Čukarički.

Međutim, Zvezdi je dovoljna pobeda nad OFK Beogradom u četvrtak da okonča šestogodišnju dominaciju crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

143 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: