Inijesta: Jedan meč odlučuje sezonu

Fudbaler Barselone Andres Inijesta okarakterisao je predstojeći poslednji meč šampionata Španije protiv Atletiko Madrida kao meč koji će odlučiti celu sezonu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.05.2014.

14:41

Default images

Barselona, koja je ove sezone, narocito poslednjih nedelja, igrala daleko ispod svog nivoa, pokušaće da učini sve kako bi na Kamp Nou spasila čast i titulu.

"Osvojiti Primeru na taj način bilo bi neverovatno. Imamo šansu pred našom publikom, Ukoliko budemo igrali dobro, pobedićemo", rekao je Inijesta.

"Ne razumem zašto ne bismo zaslužili da osvojimo titulu. Dugo smo bili lideri u šampionatu. Ukoliko osvojimo titulu, ko će moći da kaže da smo imali losu sezonu", zapitao je hipotetički na kraju Inijesta.

Barselona je nedelju u meču bez golova protiv Elčea pružila bledu partiju, ali je na sreću Katalonaca samo bod iz meča sa Malagom (1:1) izvukla i ekipa Atletiko Madrida.

Istovremeno, Real Madrid je propustio šansu da se eventualnom pobedom nad Seltom vrati u trrku za titulu, pošto je izgubio od ekipe iz Viga sa 2:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: