Prosinečki: Vidimo se u Humskoj

Legenda i bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki doći će u Beograd predstojećeg vikenda kako bi posmatrao večiti derbi na stadionu Partizana, piše Žurnal.

Izvor:

Četvrtak, 24.04.2014.

14:12

Default images

Tim iz Ljutice Bogdana, pred subotnje gostovanje u Humskoj, ima šest bodova više od crno-belih, a do kraja trke ostalo je još pet kola.

"Dolazim u Beograd. Ako nađem ulaznicu, eto me na stadionu u subotu", kroz smeh poručuje iz Zagreba za "Sportski žurnal" Robert Prosinečki.

Zvezda je dve poslednje pobede na gostovanjima u večitim derbijima ostvarila upravo pod palicom člana legendarne generacije, koja je postala prvak Evrope i sveta.

"Titula bi mnogo značila. Znam da ne bi odnela sve finansijske muke, ali bi se lakše disalo prekidom dominacije Partizana. Blizu smo, verujem da ćemo i zadržati prednost. I da se sredi oko evro licence, svakog leta je dramatično. Vidimo se u Beogradu za koji dan, dolazim da ispratim Zvezdinu šampionsku pobedu", zaključio je popularni 'Žuti' priču za 'Žurnal.

Najveći derbi srpskog fudbala na programu je u subotu od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: